Compassion

Al voor een aantal jaren sponsort Jiddo Kinderen in extreme armoede, via Compassion. Compassion is een christelijke organisatie, die kinderen in extreme armoede een nieuwe toekomst willen geven (bevrijden) in Jezus naam. Dit sluit prachtig aan bij de visie en identiteit van Jiddo.

Elke locatie heeft een sponsorkindje waarmee geschreven wordt. Jarenlang stond het wat op een laag pitje, maar vanuit een reis in mei 2018 naar Ethiopie, is het vuur aangewakkert. Als team schrijven en knutselen we samen met de kinderen, voor onze sponsorkinderen. Het is niet voor te stellen wat er aan de andere kant van de wereld gebeurt en voelt het vaak als een ‘ver van ons bed show’. Soms is het ook te confronterend waardoor wij kiezen om dit soort situaties op afstand te houden. Jiddo heeft er voor gekozen om dit dichterbij te halen. Onze cupcake-bakactie, zal in het teken staan van Compassion, van het opgebrachtte geld zullen wij onze sponsorkinderen en families steunen in hun dagelijkse levensonderhoud. Wij geloven dat alle beetjes helpen en dat we samen echt iets kunnen bereiken.

Wilt u meer lezen over Compassion, over het werk dat zij doen, maar ook hoe zij met hun financien omgaan? Neem dan een kijkje op hun website www.compassion.nl

Met eigen ogen heb ik mogen zien dat Compassion werkt, en ben ik enorm blij en dankbaar, dat wij vanuit onze overvloed niet alleen de kinderen binnen Jiddo, maar ook ver daar buiten mogen dienen. (Helga Dorman)

Onze prachtige sponsor kinderen zijn:

Keyla (gesponsord door KDV en BSO Noorbargerstraat)

Keyla is 7 jaar en woont in Ecuador

Sara (gesponsord door BSO en voorschool Palet)

Sara is 11 jaar en woont in Ethiopie

Mauricio (gesponsord door BSO en voorschool Anker)

Mauricio is 15 jaar en woont in Ecuador