Inschrijfprocedure

Inschrijfprocedure
Vanaf 2,5 jaar kan uw kind naar de voorschool. We raden u aan om contact op te nemen met ons voordat uw kind 2,5 jaar is, zodat wij kunnen kijken of er plek is voor uw kind. Ook wanneer uw kind al 2,5 jaar is geweest kunt u hem/haar nog aanmelden (indien er nog plek is.) In onze groepen zitten 2,5 jarigen maar ook bijna-4-jarigen.

Voor de voorwaarden m.b.t. aanmelden zie ook de site van OKCE.

Via het inschrijfformulier kunt u uw kind aanmelden, u kunt dit inschrijfformulier inleveren op de voorschool of naar ons mailen (jiddo@outlook.com).

Wanneer het inschrijfformulier bij ons binnen is nemen wij in de maand voorafgaand aan de gewenste eerste voorschooldag contact met u op voor het plannen van een intakegesprek en het plannen van de eerste dag.

Inschrijfformulier Voorschool Palet                Inschrijfformulier Voorschool Anker

Intakegesprek
Het intakegesprek wordt gevoerd door één van de leidsters van de voorschool. Dit gesprek is bedoeld om nader kennis te maken, gewoontes en bijzonderheden m.b.t. uw kind te bespreken en om meer informatie te geven over de eerste voorschooldag. Verder bespreken we wederzijdse verwachtingen en is er ruimte om vragen te stellen.